2011|04|29

Bréking – a kocka el van vetve!

Bréking – a kocka el van vetve!

Rubik Ernő az Enter!Digitalon! A designer, feltaláló, játék-guru Virutális valóság című előadásában egyebek mellett bemutatja legújabb fejlesztését, a digitális bűvöskockát (Touch Cube™) is. 

A kocka 6 oldalát megfeleltetni a 6 színnek: az egyszerű, de zseniális alapötlet. Pörgetem, forgatom, tekerem, csavarom: ez a mindenki által ismert Rubik-kocka. Az új, digitális verzió fénylik, ért az ujjunk legkisebb mozdulatából, és ha nagyon elakadunk, még tanácsot is ad! Tudja, hány lépésből lehet megoldani az aktuális állást, így tanít a legjobb megoldásra. Töltés közben pedig design fényforrás.

A Touch Cube-ot az Enter!Digital kiállításán kézbe is vehetik a tapizós típusok! Ez azonban csak a hab a tortán. Ugyanis minden idők egyik legnagyobb játékmestere, Rubik Ernő előadásában nem csak erről beszél. Játék, üzlet, elmélet, gyakorlat, virtuális, valóság - hogy csak néhány kulcsszót emeljünk ki a prezentációból. Megismerhetjük a tervező filozófiáját a játékról, az új technológiák játékká, a játékok haszonná válásának trükkjeit. Kötelező játék-őrülteknek és marketing-szakiknak egyaránt. 

Figyelem, hétalvók, nehogy lekéssétek, 9:45-kor Rubik Ernő a színpadon lesz!