Enter!tainment

Game Cinematics vetítés

 

Ami eddig a moziban ütött, az most már a játékipart sem kíméli. Fény-és hangorgia, Game Cinematics trailer-szett!

vissza az oldal tetejére

Startlap kollektív legózás

 

Az élménykonferencia egyik legszórakoztatóbb elemével készülünk a népszerű építőjáték - és minden regisztrált résztvevő - bevonásával. Építsünk közösen valami nagyot!

vissza az oldal tetejére

Vodafone kütyüsimogató

 

Próbáld ki a legújabb okosságokat. Persze, ezek a mobil kütyük nemcsak sokat tudnak, de igen szórakoztatóak is. Naná, máskülönben nem lehetnének itt, az Enter!Digital-on!

vissza az oldal tetejére

Microsoft - Kinect bemutató

 

Tudod, mi az a Kinect? Ha igen, azért, ha nem, akkor meg azért. A Wii utáni szenzáció most speciális installációval, a legnépszerűbb játékokkal tutira megmozgat - az Enter!Digital-on, a szünetekben. Csak nehogy a szakmai program rovására menjen ;)

vissza az oldal tetejére

HelloAndroid - Mobiltorna

 

A 'Move Your App Challenge' elnevezésű versenyen 4. (a közönségszavazatok alapján ezüstérmes) alkalmazás az Enter!Digital-on. Magyar fejlesztés, csoportos mozgás, mobillal és szakemberekkel. A HelloAndroid.com csapata elhozza a 5 Minutes Break (5 perc szünet) nevű mobil alkalmazást, amely a résztvevők egészséges életmódját segíti elő bizonyos időközönként elvégzett egyszerű tornagyakorlatok segítségével. Tudomány és szórakozás az egészség szolgálatában!

vissza az oldal tetejére

Fortix2 demo

 

A független játékfejlesztők világversenyén a legjobb 6 közé került magyar játék az Enter!Digital-on.

vissza az oldal tetejére

Superhero koncert

 

Az ebédszünet után, a délutáni program felvezetőjeként fellép a Superhero, az első közösségi játékban felépített hazai zenekar.

vissza az oldal tetejére

Reklámzabálók Éjszakája

 

Nyomj egy Enter!-t a reklámokra is: az elős száz Enter!Digital regisztráció ingyen belépőt jelent a Reklámzabálók Éjszakájára is.

vissza az oldal tetejére

Digitális újságosstand

 

Az Enter!Digital-on egy e-kereskedelmi újdonsággal ismerkedhetnek meg a résztvevők. A Digitalstand online újságos standon a világ bármely pontján, a nap 24 órájában vásárolhatjuk meg a digitális lapokat.

A rendszer a legújabb web-alapú (html5) technológiával készül, amely lehetővé teszi a megvásárolt kiadványok platformfüggetlen megjelenítését bármilyen olvasó eszközön: asztali számítógépen, laptopon, táblagépen (iPad, Android).

vissza az oldal tetejére